Februāris 13, 2017

Pievienotās vērtības radīšana savai produkcijai. Specializācija: Piena desertu gatavošana

Biezpiena krēmi, biezpiena sieriņi, jogurta un salda krējuma krēmi, sūkalu dzērienu, sūkalu želejas, saldējums -…
Janvāris 30, 2017

Mācību kurss: Lauksaimniecības dzīvnieku ēdināšana (putnkopība)

“Mācību organizēšana un īstenošana Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam pasākuma “Zināšanu pārneses un informācijas…
Janvāris 30, 2017

Mācību kurss: Ganāmpulku, novietņu un lauksaimniecības dzīvnieku reģistrēšana, apzīmēšana (putnkopība)

“Mācību organizēšana un īstenošana Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam pasākuma “Zināšanu pārneses un informācijas…
Janvāris 25, 2017

Jauna, konkurētspējīga niša pārtikas produkta izstrāde - Augļu, ogu pārstrāde

Ja Jums ir aktuāli jautājumi – Ko darīt ar izaudzēto produktu? Ko vēl pagatavot no…
Janvāris 03, 2017

Lauksaimniecības dzīvnieku (AITU) pārraudzība, vērtēšana, mākslīgā apsēklošana, olšūnu un embriju transplantācija

Kursi paredzēti interesentiem, kuri nodarbojas vai vēlas nodarboties ar AITU audzēšanu, kā arī veikt pārraudzību…
Oktobris 26, 2016

Kursi par alus sensoro novērtēšanu

Progresīvas prakses un zinātnes atziņu pielietojamības, kvalitatīvu un konkurētspējīgu pārtikas produktu ražošanā (Alus sensorā novērtēšana)…
Oktobris 17, 2016

Noslēgušās IZM īstenotās programmas pedagogiem

2016. gada 14. oktobrī notika tikšanās Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā, kur programmas realizēšanā iesaistītie pedagogi…

Pieteikties jaunumiem:

Kontaktinformācija:

Mūsu adrese:
Lielā iela 2 - 163, Jelgava, LV - 3001
Telefona numuri:
+371 63005715
+371 26340144 (mob.)